Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Burger je mnohem víc než jen maso v housce!
11.10.2019 Jak na to
Burger je mnohem víc než jen maso v housce!
Provozujete vlastní gastronomické zařízení a hledáte spolehlivé obaly? Plánujete rozšířit své menu o jídlo s sebou? Nebo možná jen chcete vsadit na le... číst celé
SVĚŽEST A ČISTOTA PO KAŽDÉM PRANÍ
09.06.2019 Jak na to
SVĚŽEST A ČISTOTA PO KAŽDÉM PRANÍ
Pro někoho praní znamená banální záležitost, ale pro začínající hospodyňky, studenty nebo některé muže se často jedná o hotovou vědu. Otáčky, stupně, ... číst celé
Zobrazit všechny články
 

 

VÝHODY NÁKUPU: 

(PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE NA IKONU)

 

 

 

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas pro Jiřina Nachtmanová, se sídlem Horní Podluží 183, Horní Podluží, IČ 06571271, podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku Mú Varnsdorf (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu uvednou v kontaktech ZDE s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu :)

Burger je mnohem víc než jen maso v housce!
11.10.2019 Jak na to
Burger je mnohem víc než jen maso v housce!
Provozujete vlastní gastronomické zařízení a hledáte spolehlivé obaly? Plánujete rozšířit své menu o jídlo s sebou? Nebo možná jen chcete vsadit na le... číst celé
SVĚŽEST A ČISTOTA PO KAŽDÉM PRANÍ
09.06.2019 Jak na to
SVĚŽEST A ČISTOTA PO KAŽDÉM PRANÍ
Pro někoho praní znamená banální záležitost, ale pro začínající hospodyňky, studenty nebo některé muže se často jedná o hotovou vědu. Otáčky, stupně, ... číst celé
VŠEM ŽENÁM NEJEN NA MDŽ
09.06.2019 Tipy na dárky
VŠEM ŽENÁM NEJEN NA MDŽ
Mezinárodní den žen známe především pod zkratkou MDŽ. Každoročně a již tradičně připadá na 8. březen a je věnován všem ženám. Mezinárodní den žen není... číst celé
ZDRAVÍM KU KRÁSE
09.06.2019 Zdravý styl
ZDRAVÍM KU KRÁSE
Zdraví je to nejcennější, co na světě máme. A tato věta se neříká nadarmo. Málokdo, si uvědomuje hodnotu zdraví, pokud je v pořádku, nic jej netrápí a... číst celé

 

UŽITEČNÉ ODKAZY  OSTATNÍ INFORMACEKONTAKT
    
Poštovné a DopravaVýhody nákupu Po - Ne
Možnosti platbyČasté dotazy ( FAQ )Náš BLOG9.00 - 16.00
Reklamace a vrácení zbožíJak nakoupitNapsali o násinfo@levnezde.cz
Obchodní podmínkyNabízené službyOvěřeno zákazníky 
Zasílání do SKAffiliate program   

 

 Informace o zpracování osobních údajů zde.

 

 

Evidujeme tržby a EET se nás týká.

NajduZboží.cz

Tovar.sk - porovnanie cien

(9:00 - 16:00)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.