Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Pro a proti alternativní medicíny
18.06.2020
Pro a proti alternativní medicíny
Základní tezí mnohých forem alternativní medicíny je rovnováha. Akupunktura, tai chi a další formy energetické medicíny jsou určeny k tomu, aby tělu n... číst celé
Módní pánské bundy pro nadcházející sezónu
17.12.2019
Módní pánské bundy pro nadcházející sezónu
Neradi nosíte zimní bundy? Nejste v tom sami. Máme pro vás ale dobrou zprávu, v zimě totiž nemusíte oblékat „naducané“ péřovky. Stačí správně zvolit s... číst celé
Zobrazit všechny články
 

 

VÝHODY NÁKUPU: 

(PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE NA IKONU)

 

 

 

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas pro Jiřina Nachtmanová, se sídlem Horní Podluží 183, Horní Podluží, IČ 06571271, podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku Mú Varnsdorf (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu :)

Pro a proti alternativní medicíny
18.06.2020
Pro a proti alternativní medicíny
Základní tezí mnohých forem alternativní medicíny je rovnováha. Akupunktura, tai chi a další formy energetické medicíny jsou určeny k tomu, aby tělu n... číst celé
Módní pánské bundy pro nadcházející sezónu
17.12.2019
Módní pánské bundy pro nadcházející sezónu
Neradi nosíte zimní bundy? Nejste v tom sami. Máme pro vás ale dobrou zprávu, v zimě totiž nemusíte oblékat „naducané“ péřovky. Stačí správně zvolit s... číst celé
Burger je mnohem víc než jen maso v housce!
11.10.2019 Jak na to
Burger je mnohem víc než jen maso v housce!
Provozujete vlastní gastronomické zařízení a hledáte spolehlivé obaly? Plánujete rozšířit své menu o jídlo s sebou? Nebo možná jen chcete vsadit na le... číst celé
SVĚŽEST A ČISTOTA PO KAŽDÉM PRANÍ
09.06.2019 Jak na to
SVĚŽEST A ČISTOTA PO KAŽDÉM PRANÍ
Pro někoho praní znamená banální záležitost, ale pro začínající hospodyňky, studenty nebo některé muže se často jedná o hotovou vědu. Otáčky, stupně, ... číst celé

 

UŽITEČNÉ ODKAZY  OSTATNÍ INFORMACEKONTAKT
    
Poštovné a DopravaVýhody nákupu Po - Ne
Možnosti platbyČasté dotazy ( FAQ )Náš BLOG9.00 - 16.00
Reklamace a vrácení zbožíJak nakoupitNapsali o násinfo@levnezde.cz
Obchodní podmínkyNabízené službyOvěřeno zákazníky 
Zasílání do SKAffiliate program   

 

 Informace o zpracování osobních údajů zde.

 

 

Zpřátelené weby: Nakupia.cz | Produktik.cz | ZenskyRaj.cz | Astala.cz | eSvetlo.cz | PaulmannLighting.cz |

 

Evidujeme tržby a EET se nás týká.

NajduZboží.cz

Tovar.sk - porovnanie cien

(9:00 - 16:00)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz