ZABAVME NAŠE DOMÁCÍ MAZLÍČKY

Domácí mazlíčci jsou právoplatnými členy našich rodin. Doprovází nás v těžkých životních situacích a vždy se na ně můžeme spolehnout. Když je nám úzko, tyto chlupaté kuličky znovu zajistí štěstí v našem náročném dni. Zabavit psa či kočku, obzvláště pak štěně a kotě, je mnohdy nadlidský úkol. Jako by tato roztomilá drobotina měla nekonečné množství energie.

V ohrožení je v tomto případě náš byt, dům i zahrada. Nezabavené kotě nebo štěně chce totiž poznávat celý svět a to svým vlastním způsobem – trhá, kouše a drápe do všeho, co najde. Jak ochránit domácího mazlíčka před úrazem, spolknutím nejedlých drobností a vyhnout se škodám ve Vašem domově? Zabavte je!

ZÁBAVA, UŽITEK, KOMFORT

Jak spojit příjemné s užitečným? Vyčistěte Vašemu pejskovi zuby pomocí speciálního kartáčku. Nejenže čištění chrání zuby Vašeho domácího mazlíčka před vznikem zubního plaku, předchází vypadávání zubů a prokrví dásně, ale zaměstná jeho pozornost!  

Při dovádění na volném prostranství svého čtyřnohého přítele snadno přivoláte pomocí píšťalky určené k výcviku. Spolehlivý zvuk nelze přeslechnout ani ve vzdálenosti čtyř kilometrů! Poskytněte svému pejskovi komfort v pelíšku, boudě nebo jakémkoli oblíbeném místě. S dekorativním a především měkkým polštářkem ve tvaru srdíčka se může dosyta mazlit.

KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ

Vytvořte své kočce vlastnoručně vyrobené škrabadlo. Pomocí sisalového lana omotejte nábytek a nechte ji brousit si drápky, aniž by ničila zařízení domácnosti. Skladná prolézačka se hodí do bytu i na zahradu. Hravé kotě zabaví šustivý materiál i míček zavěšený na konci prolézačky.

INSPIRUJTE SE

A jakými hračkami a aktivitami zabavujete Vaše domácí mazlíčky? Inspirujte se naší kategorií o chovatelských potřebách a podělte se s námi o Vaše názory našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).