VÁNOČNÍ DEKORACE DO VAŠICH DOMOVŮ

První adventní neděle je za námi a to znamená jediné – Vánoce jsou k nám zase o krůček blíže. Na náměstích voní punč, výlohy obchodů se pyšní nejrůznější výzdobou a je nejvyšší čas navodit vánoční atmosféru i ve Vašich domovech. Pokud patříte k těm, kteří rádi experimentují a nebojíte se neotřelých a originálních vánočních dekorací, které mají mnohdy i praktické využití, inspirujte se a navoďte vánoční atmosféru sobě i ostatním.

DVA V JEDNOM

Fráze dva v jednom vystihuje vánoční dekoraci na láhev vína. Nejen, že si takto můžete ozdobit láhev vína Vy a umístit ji třeba v kuchyni či obývacím pokoji, ale pokud máte ve svém okolí vinaře se smyslem pro humor, je to i tip na vánoční dárek! Skřítek v zeleném oblečku nebo v oblečku s puntíky zpestří domov Vám i Vašim blízkým.

KONEC JEHLIČÍ V CELÉM BYTĚ

Kdo by nemiloval vánoční stromeček. Jeho vůně a křehké třpytivé baňky na jeho větvičkách tvoří nedílnou součást vánoční atmosféry. Jenže, ruku na srdce, nic není jen růžové a s vánočním stromečkem mohou být pěkné starosti. Již během vánočních svátků někdy totiž začíná opadávat a najednou je jehličí nejen pod ním, ale po celém bytě! Praktické řešení navíc s vánočním designem nabízí ,,sukně pod vánoční stromeček”.

VÁNOCE NEJEN V OBÝVÁKU

Pokud Vám nestačí jeden vánoční stromeček, který čeká až pod něj budou naloženy vánoční dárky, vykouzlete vánoční náladu i v jiných místnostech nebo třeba v kanceláři. Dekorativní stromeček různých rozměrů Vám bude každým pohledem připomínat, že se blíží nejkrásnější svátky v roce.

SVÍČKY VLÁDNOUT VÁNOCŮM

Bez svíček si Vánoce umí představit málokdo. Svíčky provoní naše domovy a navodí příjemnou vánoční atmosféru. O zimní romantice se ani nemusíme zmiňovat. Netradičně řešený je svícen s kolotočem. Teplo vydávané čajovou svíčkou zapříčiní jeho pohyb.

NAPOVĚZTE JEŽÍŠKOVI

Je známo, že Ježíšek nosí dárky oknem. Napovězte mu a ozdobte také okna, a to vánočními samolepkami, které nepřehlédne nikdo, ani Ježíšek!

INSPIRUJTE OSTATNÍ

A jaké vánoční dekorace zdobí Váš domov? Podělte se s ostatními na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).