VÁNOČNÍ ATMOSFÉRA V KUCHYNI

Blíží se nám přechod listopadu a prosince a to znamená jediné. Vánoce jsou zase o krůček blíž. Je tedy na čase začít zdobit místnosti našeho bytu nebo domu a navodit vánoční atmosféru sobě i ostatním. Jestli nepatříte k těm, kteří každý rok zdobí domov stejnými tradičními věcmi, nechte se inspirovat pár netradičními dekoracemi, které mají i praktické využití.

Říká se, že kuchyně je středem domova a že láska prochází žaludkem. Věnujme se tedy vyzdobení této místnosti, kde se rodina schází dohromady.  

VESELÉ PROSTÍRÁNÍ

Praktickým i efektivním doplňkem jídelního stolu může být originální prostírání s vánočními motivy. Pokud Vám vyhovuje zahraniční pojetí Vánoc a nebráníte se doplňkům s motivem Santy Clause, je to dekorace právě pro Vás!

V SANTOVĚ OBJETÍ

Jako další a netradiční dekorace s vánočním motivem může posloužit potah na jídelní židli s motivem známého Santy Clause a jeho paní. Budete se pak cítit jako v jejich objetí. Převaha bílé a červené barvy skvěle doplní přicházející vánoční atmosféru.

DÁREK NEBO DEKORACE? OBOJE!

Vhodnou dekorací, ale také tipem na dárek třeba pro dobrou kamarádku může být originální ,,obleček“ pro láhev vína. Dovolte motivům vánočního stromečku nebo rukavice plné dárků ozdobit Vaší kuchyň.

VÁNOCE ZA OKNY

Vánoce už pomalu klepou na pomyslná okna ozdobená námrazou. Nejkrásnější svátky v roce jsou založeny i na naší snaze a kreativitě.  Zdobení kuchyně bude jistě vhodnou chvilkou, kdy se ,,napojíte“ na vánoční vlnu a dává i prostor zapojit ostatní členy rodiny a tak efektivně, zábavně a hlavně společně trávit volný čas.

POCHLUBTE SE OSTATNÍM

A vy už máte vánočně ozdobenou kuchyni? Pochlubte se svými dekoracemi na našem Facebooku nebo v komentářích.