PLESOVÁ SEZÓNA KLEPE NA DVEŘE

S blížící se zimou se už nemůžeme dočkat nadcházející plesové sezóny. Pánové plánují hubnutí do slavnostních obleků, ženy se začínají poohlížet po šatech jako pro princeznu. Velkou starostí pro paní a dívky může být sehnání šikovné kadeřnice, která by jejich krásné plesové šaty doplnila o zajímavý účes. A co teprve vhodné doplňky? Na myslivecký, rybářský, městský či univerzitní ples se pokaždé hodí něco jiného!

MRÁZ ZA OKNY SÁLU

Se zimou jde ruku v ruce sníh a mráz. A neobejde se bez něj ani plesová sezóna. Dámy nesmí zapomenout na vhodný kožíšek či kabát. Pokud se úplně nehodí k Vaší róbě, nezoufejte, nebudete v něm trávit večer. Slouží jen k pobytu venku třeba při přesunu z domu do místa konání plesu či když si jdete ven zakouřit. Ani pánové by neměli podcenit sílu zimy a přes sako přehodit kabát. Když budete nemocní, jak si vychutnáte plnými doušky plesovou sezónu?

DECENTNÍ NEBO VYZÝVAVÉ?

Řeč není o ničem jiném než o vhodném psaníčku či kabelce. Všichni se shodneme, že na plesy se hodí malé, praktické psaníčko, ale jak jej vhodně zkombinovat s plesovými šaty a podpatky?  Pokud máte plesové šaty vícebarevné, zvolte psaníčko / kabelku v jedné z barev plesových šatů. Pokud jste zvolila střídmější jednobarevný model, nebojte se být trošku více extravagantní při výběru psaníčka. Černé šaty jistě rozzáří třpytivé psaníčko a vy se tak stanete královnou parketu i celého večera!

CO NEZAPOMENOUT DÁT DO PSANÍČKA?

Každá žena nosí v kabelce spoustu věcí. Doklady, parfém, kapesníky, rtěnka, pudr, hřeben jsou jen některé z nich. Zkrátka, ženy stále něco potřebují. Na plese to nebývá jinak, ale Vaše prostory jsou omezené. Nejlepším řešením, je používat ,,mini verze” zmíněných předmětů. Nemusíte s sebou nosit celou peněženku se všemi doklady, slevami, fotkami dětí atd. Zvolte menší peněženku, do které vložíte pouze nejdůležitější doklady a hotovost.  Stejně si můžeme pomoci s parfémem. Na trhu jsou dostupné mini flakónky na parfém s obsahem 5 ml, které Vám bohatě vystačí na celý večer!

FOŤTE SE A BAVTE SE!

Plesy se pořádají hlavně pro zábavu a je vhodné si zážitky zaznamenat. Fotorekvizity zpestří každý ples i párty! Udělejte si legraci sami ze sebe a zaznamenejte s přáteli báječnou atmosféru večera na fotografii!

PODĚLTE SE S OSTATNÍMI

A jak se na plesovou sezónu připravujete Vy? Co nosíte ve svém psaníčku na ples? Podělte se o své rady a zkušenosti na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).