PLÁNUJ EFEKTIVNĚ, PLÁNUJ S DIÁŘEM

Trávit svůj čas efektivně nemusí být pro každého samozřejmost. Někdo jej naplno využívat nechce a někdo neví jak. Pokud patříte k druhé skupině, tedy k osobám, co si neví rady se svým pracovním i volným časem, naučte se používat diář! Malý kalendář, který se vejde do každé větší kabelky či pracovního kufříku nám pomáhá zorganizovat naše dny, týdny a dokonce také měsíce. Náš čas tak využijeme naplno, neopomeneme důležitou pracovní schůzku,  oslavu narozenin, rodičovské schůzky nebo návštěvu lékaře.

NENÍ DIÁŘ JAKO DIÁŘ

Diářů existuje nepřeberné množství. Můžeme si vybírat z různých formátů, dekorativních motivů, najít si neutrálně vyhlížející diář pro práci nebo veselý studentský do školy. Některé diáře bývají opatřeny motivačními citáty pro povzbuzení do dalšího dne, další zase antistresovými omalovánky. Tomu, kdo nepotřebuje zaznamenávat každodenní události postačí měsíční diář. Vybere si zkrátka každý!

VLASTNÍ A NÁPADITÝ

Pokud patříte tvořivcům s bohatou fantazií, neváhejte si vytvořit diář vlastní výroby. Stejné možnosti mohou využívat lidé, kterým předtištěný diář nevyhovuje. Stačí najít vhodný sešit s pevnými deskami, jehož motiv a rozměr odpovídá Vašim požadavkům a začít tvořit! Inspirovat se můžete v klasických, již předtištěných diářích, ale fantazii se meze nekladou!

ODMĚNA ZA EFEKTIVNÍ PRÁCI

Motivace je základem každé dobře odvedené práce. Označujte si splněné úkoly a nezapomínejte na odměnu. Dobrý zákusek, nová kniha či sklenička vína s partnerem? I drobný úspěch si zaslouží odměnu!

INSPIRUJTE NÁS

Plánujete si pořídit diář nebo se bez něj už roky neobejdete? Tvoříte si jej sami nebo využíváte nabídky obchodů? Podělte se s námi na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže) o Vaše zkušenosti a nápady při tvorbě pomocníka, který nám ulehčuje životy!