NAKUPUJTE SRDCEM – NAKUPIA

Spousta lidí se nakupování přes internet obávají. Základem úspěchu jsou tři základní úkony. Obrátit se na vhodný, ověřený e-shop, před odesláním objednávky důkladně zkontrolovat vyplněné osobní údaje (jméno, příjmení, adresa, způsob platby …) a provést kontrolu vybraného zboží (velikost, barva, počet kusů …).

JSME TADY PRO VÁS

Vydařený obchod je také založen na vzájemné komunikaci mezi e-shopem a zákazníkem, na čemž si velice zakládáme. V případě jakéhokoli dotazu se na nás můžete obrátit telefonicky / emailem a to denně od 9:00 do 22:00.

RESTART PENĚZ

Pod tímto názvem se neskrývá nic jiného, než možnost vyzkoušet si objednané zboží. A to nezávazně. Mnozí z nás se nákupu např. oblečení přes internet vyhýbají. ,,Co když mi nebude sedět velikost?” / ,,Jak to pak vrátím?”  Jsou nejčastější řečnické otázky, které nás utvrzují v rozhodnutí, že objednávat oblečení přes internet zkrátka nelze. Možnost ,,restartu peněz” za Vás řeší tyto problémy.

V případě, že Vám zboží nebude vyhovovat, nabízíme dvě možnosti řešení situace. První z nich je vyslání kurýra a to zcela zdarma. Druhou variantou je proplacení poštovného, pokud se rozhodnete zboží vrátit sami. Samozřejmostí jsou obratem vrácené peníze za Vaše zboží.

POŠTOVNÉ ZDARMA

Další výhodou nakupování u nás je poštovné zdarma. Zboží Vám bude dopraveno zcela zdarma a to na území České i Slovenské republiky. Cena, kterou vidíte ve Vašem nákupním košíku je cenou konečnou a nemusíte se obávat žádných dodatečných poplatků za dopravu zboží až k Vám domů.

PODĚLTE SE S NÁMI

Nakupovali jste již u nás? Podělte se s námi o Vaše zkušenosti či poznatky na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže) a především – nakupujte srdcem!