JAK NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY?

Blížící se Vánoční čas je obdobím radostí a bohužel i menších či větších starostí. Největší trable nám vesměs přináší nakupování vánočních dárků. Shánění dárků od žen ženám je podle nepsaného pravidla velmi jednoduché. Ale co si mají počít muži, když chtějí obdarovat svou drahou polovičku nebo jinou osůbku něžného pohlaví? Ale muži v tom nejsou zdaleka sami. Vybrat vhodný dárek pro ženu je bojový úkol pro každého. I samotným ženám je občas třeba poradit a dodat vánoční inspiraci.

Vánoce jsou tady rok co rok a pokud chcete být pokaždé originální a darovat nezapomenutelné dárky, tak i ten nejvášnivější obdarovávající určitě rád přijme pomocnou ruku.

PŘEKVAPIT ČI NEPŘEKVAVIT, TO JE OČ TU BĚŽÍ

Položme si pro začátek důležitou otázku, zda chceme vsadit na jistotu nebo se stát mistrem / mistryní překvapení. Pokud jste si zvolili první možnost, sice nikoho nepřekvapíte, ale rozhodně nic nepokazíte. Můžete mít perfektní nápad a sehnat či vyrobit dokonalý dárek, ale každá žena oplývá jiným vkusem. Nechte si od ní poradit. Můžete se nenápadně zeptat, co si o takovém dárku myslí nebo se upřímně svěřte, že nechcete nic pokazit a darovat jí něco nevhodného.

Pokud jste si odvážně zvolili druhou variantu – tedy překvapení, vydali jste se obtížnější cestou. Důkladně zvažte, zda je Vámi vybraný dárek skutečně vhodný a ženu potěší. Zamyslete se, zda dárek skutečně využije a bude pro ni praktický. Pokud zvolíte tzv. měkké dárky, což znamená oblečení, neváhejte se o velikosti poradit s kamarádkou nebo jinou ženou, kterou budou mít obdarovávanou víc v oku než Vy.

VÝJIMKA POTVRZUJE PRAVIDLO

Ženy jsou obecně známy jako milovnice módy, kosmetiky a čokolády. Ale pozor! Ne každá žena je skutečně taková. Při výběru dárků se můžete držet těchto tradičních možností, ale čím skutečně ženu potěšíte a okouzlíte musíte zjistit sami. Zamyslete se jaká je, co ji baví, o čem sní … Nezapomeňte však nikdy na to, že i sebemenší drobnost darovaná s láskou udělá větší parádu, než kdejaký luxusní dar.

INSPIRUJTE OSTATNÍ

Máte i Vy zajímavé rady, nápady či postřehy ohledně vybírání dárků pro ženy? Inspirujte ostatní na našem Facebooku či v komentářích (viz níže).