HRA JAKO ZÁKLAD KAŽDÉ PÁRTY

Kdo by neměl rád hry! Deskové, karetní, každý si přijde na své. Malé děti, studenti, dospělí i senioři. Je jich nespočet a každý má svou oblíbenou, na kterou nedá dopustit. Hry jsou skvělou zábavou při oslavách, svatbách i při obyčejných nedělních posezeních s rodinou. Stačí nápad a zábava může začít! A která je Vaše oblíbená?

POMOCNÍK V DOMÁCNOSTI

Jak spojit domácí práce a zábavu? Jedině s hrací kostkou, která každému přiděluje úkoly. Umyjte nádobí, uvařte něco dobrého, zameťte podlahu nebo nedělejte vůbec nic. Hrací kostka přidělí úkol i Vám. A nejen to. Díky anglickému zadání si procvičíte tento cizí jazyk.

PROTI STRESU

Pokud nepatří hraní her k Vašim silným stránkám a jste ten, kterému se výhra vyhýbá obloukem, nezapomeňte se po každé (více či méně stresující) hře, uvést zpátky do pohody, a to díky antistresové hračce. Magnetické kuličky odbourají nežádoucí napětí a díky stimulaci rukou ostny dojde k jejich správnému prokrvení.

PRO ZAMILOVANÉ

Rádi trávíte romantické chvilky se svým partnerem či partnerkou? Máme nápad, jak je okořenit. Vyzkoušejte erotickou hru, která nabízí dvanáct sexuálních poloh. Ozvláštněte například Vaše výročí!

AŽ DO DNA

Chystáte oslavu kulatých narozenin, rozlučku se svobodou nebo zkrátka jakoukoli událost, kde alkohol poteče proudem? Hrací kostka každému účastníkovi přidělí úkol týkající se alkoholu a jeho pití. Kdo se napije podle libosti, kdo musí vypít skleničku až do dna a na koho naopak nezbude nic?

PODĚLTE SE S NÁMI!

A jaká je Vaše oblíbená hra? Holdujete spíše ,,deskovkám” nebo karetním hrám? Podělte se s námi na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).