HALLOWEEN DOBÝVÁ SVĚT

Halloween patří k tradičním anglosaským svátkům. Slaví se především v anglicky mluvících zemích  jako je Kanada, USA, Velká Británie, Irsko, Nový Zéland a Austrálie. Děti ve strašidelných maskách navštěvují okolní domy a s pořekadlem ,,Trick or treat“ (Koledu nebo Vám něco provedu) koledují o sladkosti. Halloween každoročně připadá na 31. října.

TRADIČNÍ SYMBOL

Typickou barvou pro tento strašidelný svátek bývá černá a oranžová. Není se tedy čemu divit, že právoplatným symbolem Halloweenu je dýně. Bývá určena ke konzumaci, výrobě dekorací nebo zdobí dětské kostýmy.

I Vy si můžete domácnost nebo zahradu vyzdobit v ,,halloweenském stylu“! A co uspořádat halloweenskou párty? Inspirujte se našimi produkty a oslavte tento magický den jako ve Velké Británii a ostatních anglicky mluvících zemích.

HALLOWEEN V OBÝVÁKU

Možností, jak vyzdobit obývací pokoj, je změnit povlaky polštářkům. Vyberte si ze čtyř strašidelných motivů a navoďte se svém domově magickou atmosféru. Povlak na polštářek má nejen dekorativní účel, ale chrání samotný polštář před poškozením nebo znečištěním.

DUCHOVÉ KAM SE PODÍVÁŠ

Duchové k Halloweenu neodmyslitelně patří. Děti se převlékají do  kostýmů s jejich motivem a vypráví si mezi sebou duchařské historky. Proč nepozvat duchy v podobě černých nebo bílých samolepek také k sobě domů? Ozdobte si okno, schodiště nebo zeď!

JAKO PRAVÉ

Říká se, že všeho moc škodí, ale nenápadným a přesto působivým falešným tetováním nepokazíte žádnou párty. Nevinný žertík s falešnými jizvami  každého spolehlivě vystraší!

PODĚLTE SE S NÁMI

Slavíte Halloween? Jak vyzdobíte letos Váš dům a zahradu? Podělte se s námi o Vaše názory, rady a zkušenosti na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).