DOKAŽTE SVOU LÁSKU NA DEN SV. VALENTÝNA

„Až teprve naše společná láska mi ukázala co je v životě důležité. Teď vím, že štěstí je jen poloviční, když se o něj nemáš s kým dělit, a že smutek je dvojnásobný, když Ti z něj nemá kdo pomoci. S Tebou jsem poznal, co to znamená opravdu milovat a jaké to je, když je moje láska opětována…“

Jsou známá a pravdivá slova jednoho z nejznámějších básníků všech dob – Williama Shakespeara. A právě tímto výstižným citátem otvíráme téma, která je blízké všem zamilovaným, milovaným i milujícím, blíží se 14. únor, který představuje svátek všech zamilovaných neboli Valentýn. Neobejde se bez krátkých milostných dopisů tzv. valentýnek, valentýnských dekorací s motivem srdce, romantiky a dárku pro milovanou osobu.

JEDNA DUŠE VE DVOU LIDECH, TO JE PRAVÁ LÁSKA

Valentýn může být vhodnou příležitostí, kdy dokázat svou lásku ať už novému objevu nebo projevit svou náklonnost partnerovi i po několika letech vztahu. K vyjádření Vaší lásky se nabízí krátký zamilovaný dopis v podobě tzv. Valentýnky. Pokud chcete své city prozatím utajit, Valentýnku nemusíte podepisovat.

DÁREK Z VŘELÉ LÁSKY

Dlouholetého partnera / partnerku jistě mile překvapí připravená snídaně, se kterou si dáte záležet, několik milých slov, romantická večeře doma či v restauraci, návštěva kina, divadla, výstavy v galerii nebo podobná aktivita a v neposlední řadě, ale neméně důležitý osobní dárek, který bude Vaši lásku a náklonnost připomínat nejen 14. února.

Ženu potěší například šperk, muže kniha s věnováním a vhodné jsou i praktické a zároveň romantické drobnosti. Povlak na polštářek Mr. a Mrs. (Pan a paní) Vás může inspirovat. Romantická dekorace v podobě lístků růží nenechá chladnou žádnou romantickou duši. Fotorámeček ve tvaru tří srdcí doplněný o fotografie bude Vám i Vaší drahé polovičce připomínat společně strávené chvíle.

PODĚLTE SE S NÁMI

Jaký postoj zaujímáte ke svátku všech zamilovaných? Obdarováváte svůj protějšek? Napsali jste někdy valentýnku? Podělte se s námi o Vaše zkušenosti na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).