Černá, bílá, dlouhá nebo krátká? Každá žena si vybere!

Krátká, dlouhá, černá, bílá, barevná, úzká, široká … Jak bude vypadat Vaše oblíbená sukně letošní letní sezóny? Každá ze sukní má svou výhodu. Jedna zeštíhluje, druhá poutá pozornost. Každá žena si jistě najde svou vysněnou a vyhovující. Pokud hledáte zlatý střed a nechcete léto trávit v kalhotách ani rozevlátých šatech, budou sukně tou pravou volbou.

PROUŽKY PRO KAŽDOU ŽENU

Vybrat sukni, která se hodí do práce, do školy, na rande i kávu s kamarádkami se zdá jako nadlidský úkol. Ne však pro nás a pruhovanou elastickou sukni. Proužky mohou ve správné kombinaci lichotit ženám nejrůznějšího věku i typů postav. Pouzdrovou sukni doplňte jednoduchým jednobarevným topem a zaujmete pozornost všech.

KVĚTINY KAM SE PODÍVÁŠ

Doplňkem krásné ženy jsou zajisté krásné květiny. Ať už živé nebo ty na oblečení. Roztomilá sukně posetá drobnými kvítky zvýrazní ženskost a krásu každé ženy i dívky. Ze široké palety barev, vzorů i velikostí si vybere skutečně každá zástupkyně něžného pohlaví.

ELEGANTNÍ KLASIKA

Černá decentní sukně by neměla chybět v šatníku žádné ženy. Vrstvená sukně poskytuje pohodlí a zároveň decentní a elegantní vzhled. Je tedy vhodná pro každou příležitost. Černá barva nabízí kombinace s nejrůznějšími střihy a vzory dalších kousků oblečení.

INSPIRUJTE OSTATNÍ

A jaké kousky zvolíte pro letošní letní sezónu Vy? Odvážné nebo decentní? Krátké nebo dlouhé? Ve výběru sukní se meze nekladou! Inspirujte ostatní na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).