BUĎ VIDĚT!

Dny do nejkrásnějších svátků v roce sice pomalu ubývají, ale čeho naopak přibývá je tma. A proto je třeba být vidět! Při cestě do školy nebo z práce neustále hrozí nějaké nebezpečí. A nejhorší je tmavé oblečení v kombinaci s brzkým ránem nebo večerem.

Řešení je velmi jednoduché. Stačí využít reflexních prvků a hned budete pro řidiče i cyklisty snáze viditelnější. Ne nadarmo se říká – nemyslíš, tak zaplatíš. Přitom stačí tak málo a my i ostatní můžeme být v bezpečí.

SAMA LEPÍ, SAMA SVÍTÍ

Nejjednodušší variantu představuje samolepící reflexní páska. Můžete si jí nalepit na oblečení, batoh či kabelku, kolo i motorku. Materiál je nepromokavý, takže vhodný do sněhu i do deštivého počasí. V případě potřeby reflexní pásku snadno zbavíte nečistot pomocí navlhčeného hadříku. Výhodou je i možnost volby ze čtyř oblíbených barev, takže si jistě zvolíte samolepící reflexní pásku i Vy.

DVA V JEDNOM

Další možností jak být vidět je ozdobit své kolo svíticím ventilkem s motivem lebky. Zbavíte se tak dvou starostí najednou. Budete vidět a tím pádem i v relativním bezpečí při nočních cestách a Vaše kolo se stane atraktivním a netradičním modelem, který Vám jistě budou všichni cyklisté i ,,necyklisté“ závidět. Vzduchový LED ventilek chrání původní ventilek před nečistotami i poškozením.

KOLO OŽIJE BARVAMI

Pokud jste ještě odvážnější a svíticí ventilky jsou Vám stále málo, můžete zvolit variantu se světlem do výpletu kola. Po čtyřech vteřinách se automaticky střídá 32 zajímavých a originálních vzorů, které zaujmou především cyklisty z řad nejmladších.

PŘIPRAVENÝM ŠTĚSTÍ PŘEJE

Zdraví máme jen jedno a je třeba jej chránit. Stačí malý reflexní prvek a hned jsme lépe viditelní a řidiči tak mají dostatek času reagovat na naši přítomnost na cestách.

INSPIRUJTE OSTATNÍ

Jaké reflexní prvky používáte Vy a kam je umisťujete? Inspirujte ostatní na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).