AŤ BEROU!

Čas postoupil a v kalendáři se objevil měsíc červenec. Řeky, přehrady i rybníky se hemží nejen rybami, ale také rybáři! Prázdniny jsou vhodnou dobou vyrazit k vodě a odpočinout si. Rybaření poskytuje klid, relax a nejednou adrenalinový zážitek, když zabere vytoužená ryba.

Základem rybaření je šikovný rybář a samozřejmě kvalitní a praktické rybářské vybavení. Bez vybavení nemohou být ryby a byla by veliká škoda přijít o úlovek kvůli špatnému prutu, navijáku nebo podběráku.

UŽ BERE?!

Při výběru kvalitního navijáku musíme zhodnotit materiál, ze kterého je vyroben, hladkost navíjení i ochranu před případnou korozí. Díky rybářskému navijáku s převodovým poměrem 2:1 už Vám žádná ryba neunikne.

NA KAŽDOU DOVOLENOU

Pokud patříte k rybářům, kteří si na rybaření najdou čas téměř kdekoliv, potřebujete praktický prut, který bude skladný. Rozložený prut o délce 3,6 metrů snadno složíte a zabare pouhých 64 cm, takže můžete rybařit i na dovolené.

VEJDE SE DO KAPSY

Originálním vtipným dárkem i ideálním parťákem na cesty k vodě je prut a naviják do kapsy. Se svou velikostí 20,5 centimetrů se skutečně vejde do jakékoliv větší kapsy či batohu. Rybařit tak můžete kdykoli a rybářské náčiní nezabere zbytečné místo. Z pěti nabízených barev si svůj vytoužený prut do kapsy vybere každý vášnivý i začínající rybář.

PODĚLTE SE S NÁMI!

Patříte k vášnivým rybářům nebo se chystáte tento koníček teprve vyzkoušet? Podělte se s námi o Vaše názory, rady a zkušenosti s rybářským sportem na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).