3. díl (vánoční seriál) DÁRKY PRO MUŽE, KTERÉ POTĚŠÍ.

Kupovat dárky mužům je často větší oříšek než vybrat něco pro ženy. Tipy na dárky pro ženy můžete čerpat z prvního dílu vánočního seriálu. Nyní se ale zaměříme na vánoční dárky pro muže.

Nedržte se stereotypu

Pokud máme vybrat něco dědovi, tátovi, bráchovi nebo dárek pro přítele, nastává ve většině případů problém. Jestliže nechcete každoročně Vaše blízké muže obdarovávat stejnými dary, porozhlédněte se po něčem výjimečném. Možná Vám to zabere více času, ale originální dárky pro muže existují a muži je dokážou ocenit. Jen se trefit do jejich gusta.

Přizpůsobujte dárky věku a zájmům

„Všichni muži jsou stejní.“ I když se toto často vyslovuje, není to zdaleka pravda. I muži jsou jeden originál vedle druhého, a pokud si myslíte, že nejlepším dárkem, který potěší každého, je voda po holení, jste na omylu. Muži si velmi zakládají na svých koníčcích, zkuste tedy zjistit, co je baví a co se jim může v nejbližší době hodit. Pokud máte v rodině rybáře, jistě ocení jakoukoliv rybářskou pomůcku. Upřednostňuje-li obdarovávaná osoba sport, zvolte něco z této oblasti, a tak bychom mohli pokračovat dále.
Samozřejmě byste neměli opomenout ani stáří obdarovávaného. Přeci jenom, potřeba bráchy puberťáka a dědy kutila se liší.
Dárek pro bráchu
se odvíjí od jeho věku a zájmů, ostatně jako u všech. Mezi sourozenci často převládají originální dárky vtipného rázu.Stejně jako vždy jsou tedy nejdůležitějším vodítkem při nákupu originálních dárků pro muže vlastnosti a zájmy konkrétního člověka. Pokud je budete brát v potaz (přesto, že to není vůbec jednoduché), máte úspěch zajištěn.

Přejeme Vám šťastnou volbu a těšíme se na Vás u dalšího dílu, tentokrát o dárcích pro ty nejdůležitější členy rodiny!

Řekněte nám, co si myslíte – komentujte níže!

Máte také často problém s vybíráním vánočních dárků pro muže? Vybírají se Vám lépe dárky pro bráchu, tátu, dědu, nebo dárky pro přítele? Podělte se s námi o Vaše názory v komentářích níže nebo na našem Facebooku.